Over ons

Wie zijn wij

 

Pix2 is een jong bedrijf, waar kennis en ervaring worden gebundeld; wij zijn ontstaan uit het enthousiasme van twee ondernemers, die samen meer dan 40 jaar ervaring hebben.  

 

Acquire knowledge
Pix2 verzorgt workshops vanuit de praktijk. Wij werken vanuit de visie: “Acquire knowledge”.  Onze hoogopgeleide trainers dragen niet alleen kennis over, maar ook de ervaring die zij in de praktijk bij diverse projecten hebben opgedaan.

 

De workshops zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Pix2 garant voor optimale resultaten.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Uiteraard wij bieden ook 'incompany trainingen', gewoon bij u binnen het bedrijf.

 

Common Sense Simulation
Pix2 is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen op het gebied van Agile/Scrum, Service Management, Security en Business Process Management.  Onze trainingen, workshops en aanpak zijn vooruitstrevend en deze hebben wij zelf ontwikkeld.

 

Uniek is onder meer het Common Sense Simulation game. In dit spel wordt de theorie omtrent diverse processen middels het voorbeeld van een luchthaven inzichtelijk gemaakt. Als deelnemer ben je verantwoordelijk voor de organisatie en het management van een fictieve luchthaven. Je leert zo processen te doorzien en te sturen. Een bijzondere ervaring.

 

Goed bereikbaar in Eindhoven
Pix2 is gevestigd in het centrum van Eindhoven met een goede trainingslocatie nabij het station van Eindhoven. Deze is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te parkeren in de parkeergarage.