Business Process Management

Wil je graag met succes een verandering doorvoeren in een business proces? Wil je leren een proces te modelleren en te implementeren? Of wil je processen optimaliseren door bijvoorbeeld LEAN of Six Sigma toe te passen?

 

Met het toepassen van de principes van Business Process Management in je eigen werkomgeving helpt de training Business Proces Management je om je processen goed op orde te krijgen. In de training word je ondersteund en begeleid bij het daadwerkelijk toepassen van de business proces technieken op je eigen werk.

 

Ervaring of kennis

 

Unieke voordelen van onze BPM-workshop:
1. De Best Practice van PIX2 integreert een proces- en gegevensbenadering door de normen BPMN 2.0 en SBVR (semantiek van bedrijfsvocabulaire en bedrijfsregels) te combineren.
2. PIX2 Best Practice is compact. U hoeft geen 300+ pagina's te bestuderen voor officiële standaarddocumentatie.
3. Toepassing van de Best Practice-resultaten in 100% begrijpelijke en gevalideerde bedrijfsprocessen, dankzij de methodologische aanpak waar we hard aan hebben gewerkt binnen PIX2 en het resultaat is zelfs beter dan waarop we hadden gehoopt, dus kom alsjeblieft kijken.
4. Uw leraren in de workshop hebben actief vele nationale en internationale opwerkingsprojecten bijgedragen, wat garandeert dat u alle informatie van zeer ervaren hand ontvangt.
Wat leert u in deze huidige Business Process Management (BPM) Workshop? In deze huidige Business Process Management (BPM) Workshop krijgt u concrete handvatten om procesgericht werken in de praktijk uit de grond te krijgen.
Aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden, modellen en checklists krijgt u inzicht en hulpmiddelen die u als professional kunt toepassen.

Aantal dagen: 4

Lunch: inbegrepen

Certificaat: Cursisten ontvangen het Pix2 certificaat indien alle dagen van workshop zijn gevolgd en de cursist actief heeft geparticipeerd aan de workshop.